4 morcovi
1/2 sfecla rosie
1 catel de usturoi
1 radacina de telina
1/4 radacina de gimbir (optional)
3 frunze de spanac
1 radacina de patrunjel
Se amesteca toate ingredientele intr-un procesor si se consuma imediat pentru un plus de savoare.
Nectar de Caise
zahar 300g
apa 500ml
Preparare:
Alegem doar caisele foarte bine coapte ,le curatam de coaja si le scoatem samburiiPunem caisele la robot sau in blender si le facem pasta.
Punem caisele intr-o cratita, adaugam zaharul si apa si lasam sa fiarba pana da in doua trei clocote si compozitia s-a ingrosat usor.
Turnam nectarul fierbinte in sticle si le punem intr-o cratita cu apa pe fundul careia am asezat mai intai un prosop. Punem cratita pe foc si lasam pana da in clocot.
Il lasam in cratita cu apa pana se raceste complet apoi punem sticlele in camara.
Cockteil răcoritor din pere şi ghimbir
o jumătate de lămâie
2,5 cm dintr-o rădăcină de ghimbir decojită
jumătate de castravete
o pară.
Se storc toate ingredientele şi se bea sucul cu gheaţă, ornat cu o felie de castravete.
Suc cu ghimbir si ananas
1 ananas mic
zeama de la 1/2 lamaie
1 lingurita de ghimbir proaspat maruntit
cate un pumn de patrunjel, cilantro si spanac proaspete
100 ml de apa
Se pun toate ingredientele intr-un procesor, iar daca nu vrei sa adaugi apa poti sa o inlocuiesti cu cateva rondele de ananas in plus.
Suc verde de lămâie şi varză
două tulpini de ţelină,
trei pumni mari de frunze de varză creaţă,
două mere
o lămâie decojită.
Se storc toate fructele şi legumele şi se amestecă.
No comments:
Post a Comment