BUN
-paine intermediara sau graham, cereale nedecorticate;
-fructe si legume proaspete;
-ulei de masline;
-prajituri cu fructe;
-cartofi copti;
-lapte si branzeturi slabe, branza de vaci;
-oua fierte (un galbenus pe saptamana);
-produse din soia;
-carne slaba (vita, pui) fiarta;
-peste si fructe de mare;
-miscare zilnica;
-mers la culcare la ora 22 si trezit la 6;
-timpi de relaxare;
RAU
-paine proaspata, produse de patiserie;
-fructe uleioase (nuci, alune, migdale)
-slanina, rantas, prajeli;
-prajituri cu creme de unt;
-cartofi prajiti;
-cascaval, unt, frisca, smantana, branza topita;
-omleta;
-maioneza;
-carne de porc, mezeluri;
-organe;
-sedentarism, fumat, consum excesiv de alcool;
-pierdut noptile, somn neregulat;
-stres, nervi, agitatie la ordinea zilei.
No comments:
Post a Comment