Cura
dureaza 13 zile, este grea, dar este foare eficienta. Schimbarea metabolismului
este asa de profunda incat la sfarsitul dietei se poate reveni la alimentatia
normala fara a mai lua in greutate timp de 2 ani. Daca se respecta regimul
zilnic punct cu punct, se poate pierde toata grasimea acumulatat in tesuturi.
Cura trebuie urmata 13 zile, nici o zi in plus, nici o zi in minus.
Recomandari:
- Orice adaos de aliment in afara celor
permise in cura (o bomboana, o guma de mestecat, un biscuit, un pahar de bere
sau vin) impune oprirea imediata a curei, fiindca ea nu mai are nici un efect.
Cura poate fi reluata abia peste 6 luni.
- Daca nu rezistati sa tineti dieta mai mult
de 6 zile (respectand corect prevederile alimentare), opriti-va si reluati cura
dupa 3 luni.
- Pentru a putea respecta dieta prescrisa,
evitati in cele 13 zile vizitele sau musafirii.
- Daca va chinuie foamea, beti apa,
cel putin 2 l/zi.
- Salata verde cuprinsa in dieta trebuie sa
fie proaspata.
- Codul (pestele) poate fi inlocuit cu
pastrav sau calcan.
- Cafeaua nu poate fi inlocuita cu ceai sau
invers.
- Iaurtul natural este cel nepasteurizat,
fara adaos de zahar sau fructe.
Ziua 1
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea +
1 cub de zahar
- pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1
rosie
- cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu
ulei si zeama de lamaie
Ziua 2
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar
- pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
- cina: 200 g friptura de vaca + 1 salata cu
ulei si zeama de lamaie
Ziua 3:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1
salata
- cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct
proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 4:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie
iaurt natural
- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250
g branza de vaci
Ziua 5:
- mic-dejun: 1 morcov mare ras
- pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie +
1 lingurita unt
- cina: 200 g friptura de vaca + 1 telina rasa
Ziua 6:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
- cina: 1/2 pui + 1 salata cu ulei si zeama de
lamaie
Ziua 7:
- mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara
zahar
- pranz: nimic (bea multa apa,
ajuta!)
- cina: 200 g cotlet de miel + 1 mar
Ziua 8:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea +
1 cub de zahar
- pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1
rosie
- cina: 200 g friptura de vac + 1 salata cu
ulei si zeama de lamaie
Ziua 9:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar
- pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
- cina: 250 g friptura de vaca + 1 salata cu
ulei si zeama de lamaie
Ziua 10:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1
salata
- cina: 1 telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct
proaspat (mar, para, portocala)
Ziua 11:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie
iaurt natural
- cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250
g branza de vaci
Ziua 12:
- mic-dejun: 1 morcov mare ras
- pranz: 200 g cod fiert cu zeama de lamaie +
1 lingurita unt
- cina: 250 g friptura de vaca + 1 telina rasa
Ziua 13:
- mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1
cub de zahar + 1 felie paine prajita
- pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
- cina: 250 g pui + 1 salata
cu ulei si zeama de lamaie
sursa: .gradinamea.ro
No comments:
Post a Comment